"Ziek? Ik ben nooit ziek! Daarvoor ga ik geen dure verzekering afsluiten!" Een veelgehoorde reactie als het om een arbeidsongeschiktheidsverzekering gaat. Helaas is het risico vaak groter dan verwacht.

Met een arbeidsongeschiktheid verzekering kun je in het geval van arbeidsongeschiktheid je inkomsten dus op peil houden, zodat je in je woning kunt blijven wonen, je lasten kunt opvangen en financiëel geen extra zorgen hebt. Bij deze verzkering verzeker je je voor een vast bedrag per maand. Wanneer bovengenoemd scenario zich voordoet is er, bij de meeste verzekeraars, een eigen risico van 30 dagen, kun je je claim indienen en indien deze is goedgekeurd zal de verzekeraar u het bedrag voor de afgesproken periode uitbetalen.

Een andere vorm is de inkomensgarantie. Hier kunt u zich verzekeren voor het inkomen dat u momenteel heeft. Wanneer u dan arbeidsongeschikt raakt voor bijvoorbeeld 50%, 70% of misschien wel 100% wordt het inkomen altijd aangevuld tot 100% van uw huidige inkomen. Hoe deze verzekeringen nu precies in hun werk gaan licht ik graag verder toe aan de hand van een persoonlijk ( telefonisch) gesprek.

Deze mogelijkheid hebben we bij zowel een hypothecaire als consumptieve lening. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Onderdeel van

Royal Finance is aangesloten bij:

Erkend Financieel Adviseur Hypotheekbond KIFID Advieskeuze.nl
Kunnen wij u terugbellen?
© Royal Finance, 2023 Disclaimer | Privacy Statement | Beloningsbeleid
Royal Finance icon